De Burgemeester
/


 

 

Borrel of diner met groot gezelschap?

Ben je jarig, afgestudeerd, heb je een bedrijfsuitje of is er iets anders te vieren? En ben je op zoek naar een geschikte locatie voor je diner of borrel?

Dan ben je bij De Burgemeester aan het juiste adres! Op dit moment is het iets lastiger als normaal maar wij kijken graag met jou naar alles wat WEL kan.

Neem contact met ons op en wij doen je een voorstel op maat.

Ons pand leent zich perfect voor groepen, zo hebben wij twee verdiepingen en heeft de vide normaliter een capaciteit van 32 zitplekken voor diner en tot 70 personen voor een staande borrel. Dit gedeelte kan je exclusief afhuren én doordat we de vide kunnen opsplitsen zijn er ook groepen vanaf 15 personen welkom! 

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de hele zaak exclusief af te huren. Wij doen je graag een vrijblijvend voorstel op maat!

BORREL:

Hieronder vind je onze verschillende borrel arrangementen, spreek je liever vooraf een budget af? Dan kan dat natuurlijk ook, wij kunnen je tijdens de avond updaten over de hoogte van je bon.

Standaard Borrel arrangement (3 uur)
Onbeperkt frisdranken, huiswijnen en ons eigen Burgemeesters Pils
Olijven en nootjes op tafel

€24,50 p.p. (extra uur:  

Tap Borrel arrangement ( 3 uur)
Onbeperkt frisdranken, huiswijnen en bieren van de tap (1 pils en 5 speciaal bier)
2 rondes met bitterballen
Olijven en nootjes op tafel

€28,50 p.p. (extra uur: 

Luxe borrelarrangement (3 uur)
Onbeperkt frisdranken, alle wijnen en alle speciaalbieren.
Gin-Tonic, Rum Cola en diverse whisky's.
2 rondes bitterballen
Brood met smeersels
Kaas en charcuterie planken

€39,50 p.p.

DINER:

Wilt u een diner dan kunnen wij maximaal 32 zitplaatsen creëren, als u wilt eten met een grotere groep dan serveren wij in overleg met u een walking diner of diner in buffetvorm.